Reparatii si intretinere masini si echipamente

SC KERRAKS UMG SRL deschide drumul pe piata din Romania masinilor si echipamentelor binecunoscute pe plan mondial:

Fie ca vorbim strict de procesul de vanzare a acestora sau a pieselor de schimb si a accesoriilor, sau de servicii complete de mentenanta si reparatii, pe perioada garantiei, dar si post garantie, SC KERRAKS UMG SRL inseamna servicii de calitate la preturi de vanzare competitive, cu termene de livrare reduse.

Oferim servicii complete specializate de suport tehnic,reparatii si intretinere a masinilor si echipamentelor cu scopul de a asigura functionalitatea lor.

I Masini si echipamente grele aferente industriei extractive.

  • utilaje miniere
  • utilaje de constructie
  • utilaje pentru zacamant si gaze

II Masini si echipamente grele folosite in constructii.

  • utilaje terasiere
  • incarcatoare frontale
  • buldozere
  • screpere

III Masini si echipamente folosite in agricultura.

IV Masini si echipamente folosite in activitati de depozitare,transport si manipulare marfuri.

Totodata, punem accent pe eficientizarea serviciilor de mentenanta preventiva si pe reparatiile masinilor si echipamentelor grele, pentru a le asigura functionalitatea si pentru a preveni defectiuni si stationari neprevazute.

Cum ne diferentiem de concurenta? Printr-un concept, pe cat de simplu, pe atat de complex:
ANALIZA DEFECTIUNII - OFERTARE/CONTRACTARE - ELIMINAREA DEFECTIUNII.

Concret, diminuam timpul de stationare pentru efectuarea lucrarilor de service, mentenanta si reparatii, minimizand pierderile beneficiarului, cauzate de aceste intreruperi in activitate.

De asemenea, personalul nostru este pregatit sa raspunda prompt si eficient la cererile clientilor, eliminand astfel faza de COMANDA / LIVRARE PIESE SI / SAU ACCESORII.

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles